Min blogglista

måndag 29 augusti 2016

Riktig humörhöjare

I sagorna är det styvmödrarna som är onda. Men i verkliga livet är det svärmödrar man bör akta sig för, tänker Angelika Lagermark i sina mörkare stunder.
   För ett halvår sedan fångade hon en brudbukett och tankarna på ett bröllop tog fart, men Angelika är tveksam. Är Magnus rätt man att leva med? Hans mamma Judith är det definitivt inte. Anna Jansson kommer nu med del två i serien om gotländska frissan Angelika på Salon d'Amour i Visby.
   Livet är inte enkelt för Angelika, hon fick aldrig barnen hon längtade efter. Men när lille Folke dyker upp får hon chansen att bli en viktig vuxen i hans liv. Folke drabbas av njursvikt och behöver en ny njure. Hur hittar man en lämplig donator? Och vad svarar man ett barn som ställer viktiga frågor om döden?
    Angelika och hennes systrar driver varsin frisersalong på Gotland, men under ytan pågår en annan verksamhet: Att hjälpa människor hitta kärleken. Vem just du hamnar bredvid på Salong d Amour är inte en slump, det är ett arrangerat möte.
    Berättelsen om Angelikas vardag och aktiviteter är en riktig humörhöjare, så missa inte den när höstmörkret faller över oss som en våt filt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar