Min blogglista

lördag 24 mars 2018

Snart sjunger fåglarna

En sjungande fågelboken med fantastiska fotografier och möjlighet att ladda ner alla fåglarnas läten smidigt i din smartphone. Det erbjuder "Fågelsång runt knuten" av Jan Pedersen. Här får man bekanta sig med många av de vanligaste fåglar,  ett perfekt urval för den som vill börja lära sig mer om våra flygande vänner.
  Boken beskriver kortfattat fåglarnas sång, varför de sjunger och vad deras läten betyder – allt ackompanjerat av appens fågelsånger och många fascinerande läten. Dessutom ger författaren intressanta och kunniga inblickar i fåglarnas liv och var man säkrast kan finna respektive art. En unik sångnyckel hjälper också den ovane att hitta rätt bland fågelmelodierna ute i naturen.
   Naturfotografen och författaren Jan Pedersen är en av Sveriges mest namnkunniga fågelboksförfattare och nu har han skrivit och fotograferat en fågelbok om fåglarna runt knuten, lärorikt och intressant presenterade för den nyfikne. Bokens illustrationer är gjorda av illustratören och naturmålaren Jony Eriksson.
  Till boken medföljer en kostnadsfri app med samtliga arters sång och läten – lätt sök- och spelbara. Appen innehåller också illustrationer av varje fågelart. Nu kan våren gärna få komma med fågelsång och allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar