Min blogglista

torsdag 5 april 2018

En 104-åring berättar

   Just idag, när jag fått läsa i tidningen att jag är för gammal för att delta i debatt, känns det extra bra att skriva om  Dagny Carlsson, 104 år, pigg och frisk och världens äldsta bloggare!
  När Dagny var 99 år gammal anmälde hon sig till en datakurs. Då tog livet en ny vändning. I boken "Livet enligt Dagny, i huvudet på en 104-åring", ges ut som pocket nu, berättar hon personligt om sina erfarenheter och delar med sig av sina åsikter i skilda ämnen..
    Om hemligheten bakom att hålla sig vital och slippa krämpor på ålderns höst. Om tillvarons med- och motgångar. Och hur det är att plötsligt och oväntat bli kändis. Dagny reflekterar över livet av idag och jämför med hur det var förr. Generöst delar hon med sig av sina tankar om kärlek, vänskap, hälsa, mat, utseende, nyfikenhet – och om konsten att ha kul på gamla dar.
  Dagnys liv och leverne var och är säkert inte så olikt många andras. Men det blir naturligtvis extra intressant för att den samtidigt ger en inblick i mycket som förändrats under ett sekel. Och hur mycket som hinner hända under en livstid.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar