Min blogglista

torsdag 17 januari 2019

Anders och hundarna

För snart tio år sedan klev Anders Bagge in i Idolstudion och fick en plats i tittarnas hjärtan. Han blev känd som den glada och känsliga nallebjörnen, den som såg alla. Men bakom fasaden fanns stråk av mörker. Under flera år led han av panikångestattacker som var nära att knäcka honom. En väg ut ur dessa var kärleken till de hundar som blev en allt större del av hans liv.
  
Med mycket humor och stor sårbarhet delar Anders Bagge här med sig av sin historia i "Mitt liv och mina hundar". Han berättar inte bara om de avgörande händelserna som ledde fram till den framgångsrika karriären som musikproducent, utan är också ärlig om de kriser som han har gått igenom, som faderns död och försäljningen av Murlyn Music.
   Men framför allt berättar han om kärleken till Saga, Esther, Iris, Sonja och de andra hundarna i hans liv. Hundar som har hjälpt honom genom både ljusa och mörka stunder.Läsning för hundvänner men naturligtvis också för alla som är lite nyfikna på hur kändisar är egentligen. oCh de är som vem som helst, tro inte annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar