Min blogglista

onsdag 30 oktober 2013

Få som man vill


 Förlaget hävdar att föreläsaren och estradören Henrik Fexeus bok "Maktspelet" är boken som många  vill att du inte ska läsa. Särskilt inte din chef. Boken lär nämligen ut knepen bakom konsten att få sin vilja igenom. Vill man vara elak kan man säga att boken är tidstypisk, för idag är det bara jaget som gäller.

  Hemligheten bakom konsten att övertala någon handlar sällan om inövad retorik eller välformulerade argument. Oftast sker det helt utan att du förstår att du blir påverkad. Det är bara att fråga vilken framgångsrik politiker eller företagsledare som helst.
   Fexeus, - en mästermanipulatör - känner till de dolda teknikerna genom presenterar dem genom praktiska och korta instruktioner. De kan tillämpas när som helst: när du är på jobbet, hemma med familjen eller bland vännerna.
   Du kan få rätt svar på det du vill ha genom att fråga när personen är distraherad och genom att berömma på rätt sätt. Att ge beröm med kritik ska man aldrig göra, ni vet det där som börjar "det här är nog bra, MEN.."
  En sak är säker, man har roligt medan man läser och det är inte det sämsta. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar