Min blogglista

tisdag 4 februari 2020

Ovanlig allergi

Colleen Oakleys roman "Inte för nära" har blivit mycket uppskattad av läsarna. Hon skriver om vardagsnära ämnen på ett vis som är smått magiskt. I "Inte för nära" får man träffa Jubilee Jenkins, som har en ovanlig åkomma: hon är allergisk mot andra människor. Sedan en nära döden-upplevelse som tonåring har hon därför isolerat sig i sitt hem.
     Men när hennes mamma dör tvingas Jubilee lämna sin trygga exil och ge sig ut i verkligheten igen. Som den stora bokälskare hon är lyckas hon få jobb på det lokala biblioteket och där möter hon Eric Keegan och hans adopterade son, Aja. Eric har precis flyttat till stan och kämpar med att få vardagen att gå ihop samtidigt som han oroar sig för Aja, som två år tidigare förlorade sina biologiska föräldrar i en flygolycka.
   En varm vänskap växer snart fram mellan dem alla tre, och mellan Jubilee och Eric vaknar känslor ingen av dem hade räknat med.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Ursäkta mig men bara för att berätta att vi är ett lokalt företag och vi erbjuder pengar till alla seriösa och ärliga människor för att öka sin verksamhet eller för att göra ett köp. Räntan är 3% per år.
    Kontakta oss via e-post för mer information.

    E-post: simondurochefort@gmail.com

    SvaraRadera