Min blogglista

tisdag 13 november 2018

Om oväntade känslor

   De jobbar båda inom förlagsvärlden. Tiina Nevala är pr-ansvarig och Henrik Karlsson är förläggare. De är ett par och nu har de debuterat med romanen"För såna som oss". Som förstås handlar om kärlek i förlagsvärlden, om uppblåsta f
örfattare och dryga kollegor. De två bör ju veta hur det är...
   Det börjar med att förlagsredaktören Liv och den nydumpade litteraturvetaren Jens träffas på en stenmur i den grekiska natten. Ingen av dem som tror att det är något mer än ett slumpartat möte mellan två främlingar som aldrig mer kommer att ses. De känner inte ens till varandras namn. Men hemma i Sverige, i den grå vardagens klor, kommer deras vägar att korsas igen – på sätt som de aldrig kunnat föreställa sig, och med omstörtande konsekvenser.
   Det är en modern kärlekshistoria, en roman om att vara trettionånting och inse att livet inte tagit den väg man ville. Om att finna kärleken när man trodde att man redan funnit den och om att ge sig hän åt känslor som man inte har någon kontroll över. Om valet mellan att ge efter för förväntningar, eller kämpa för sina drömmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar