Min blogglista

onsdag 3 februari 2016

Från andra sidan

År 2004 avled Janis Heaphy Durhams man, Max, i sviterna av cancer. Som dotter till en präst blev det naturligt för Heaphy Durham att bearbeta sorgen genom sin tro.
   Men snart började hon märka av en rad underliga företeelser som hon aldrig någonsin upplevt förut: fladdrande ljus, dörrar som öppnades och stängdes och klockor som, vid upprepade tillfällen, stannade på 12:44 - tidpunkten då hennes man dödförklarades. Men det största av allt, det som förändrade Heaphy Durhams liv för alltid: ett handavtryck på badrumsspegeln på årsdagen för Max bortgång.
  I boken "Spår från andra sidan - en berättelse om livet efter döden", som nyss kom på svenska,berättar hon om hur hennes upplevelser förändrade henne i grunden och ledde henne till en helt ny världsbild. Med bildlig dokumentation och intervjuer med både forskare och spiritister, visar Heaphy Durham att gränsen mellan olika världar är tunnare än vi tidigare kunnat tro.
   Boken är lågmäld och försöker genom att visa på ett alternativt sätt att tänka. Det är också en berättelse om kärlek och förlust och ett ärligt försök att förstå tillvarons kärna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar