Min blogglista

torsdag 28 januari 2016

En ny chans

Det tog ganska lång tid för mig att upptächa Lucy Dillon. Men med titlar som "Ensamma hjärtan och hemlösa hundar" och " Och så levde de lyckliga" blev jag fast och nu besöker jag gärna hennes småstadsskildringar. Nu har hennes senaste kommit på svenska, " När livet börjar om" heter den.
   Här är Libby och Jason har lämnat London för att ta över ett gammalt familjehotell på landet. De ska förverkliga sin dröm och förvandla det till en lyxig tillflyktsort för stressade storstadsmänniskor. Men projektet bjuder på fler svårigheter än de anat. Snart börjar Libby undra om det verkligen är den nystart för henne och Jason som hon hoppats på.
    En dag inträffar en otäck händelse precis utanför huset. En okänd kvinna blir påkörd och tappar minnet till följd av olyckan. När Libby erbjuder kvinnan att återhämta sig på hotellet sätter det igång en kedja av händelser som kommer att förändra livet för många – och förverkliga mer än en dröm.
   Det är en värmande roman om att börja på nytt  och om hur en liten gest av vänlighet kan ge ringar på vattnet och förändra livet för många. Men det finns många problem att lösa innan läsarna, och bokens hund, en basset, kan andas ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar