Min blogglista

fredag 22 januari 2016

Om kannibaldrogen

 Anna Karolina har jobbat som polis sen 2001 och 2014 debuterade hon som deckarförfattare i den hårdkokta skolan med "Stöld av babian"  med polisen Amanda Paller i huvudrollen. Nu har hennes andra bok om Paller kommit, "Står dig ingen åter" och den handlar om en vedervärdig drogverklighet.
   En kvinna mördar sin sjuåriga dotter och polisen hittar ingen annan förklaring än att hon var påverkad av det hallucinogena preparatet "badsalt", även känt som "kannibaldrogen" MDPV. När flera liknande mord sker i Stockholm blir det polisens högsta prioritet att komma åt den som levererar den livsfarliga drogen, maffialedaren Milorad Kraljevic. Samtidigt är ett nytt parti "badsalt" på väg in i landet och risken är hög att drogen skördar nya offer.
   På eget bevåg nästlar sig den unga ambitiösa polisen Amanda in i kretsarna kring maffialedaren. Risken att bli avslöjad är stor. Och inte blir den mindre när Adnan dyker upp igen. De har haft ett hemligt kärleksförhållande, men han har under några år varit på flykt från rättvisan som misstänkt polismördare.
     Att han är far till hennes tvillingar har hon lyckats hålla hemligt till nu. Men när ett av barnen blir kidnappat sätts allt på spel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar