Min blogglista

söndag 6 december 2015

För piffigare killar

"Välklädd - Så stylar du din garderob" av Christian Quaglia är boken för alla mode- och stilroade män. De som aldrig skulle bära vita tubsockor till kostym.... En perfekt julklappsbok till klädroade män, helt enkelt.
 För att vara välklädd är mer än snygga kläder. Det handlar om att satsa på passform, färg och mönster, kvalité. Att våga ta ut svängarna, mixa, hitta sin egen personliga stil. Kombinera med rätt accessoarer. Blanda nytt och gammalt, klockan eller väskan kan gärna vara ett vintagefynd. Välja material som håller. Köpa en häftig ring eller riktigt eleganta skor. Toppa med en färgstark sjal. Och ägna lite tid åt att vårda sig själv, sin hy, sin frisyr, sitt skägg.
    Christian Quaglia, välkänd från bland annat tv och tipsar i sin bok om hur du kan styla din garderob. Hur du kan klä dig till vardag och till fest och hur du kan optimera din stil med skor, väskor, klockor, smycken och andra accessoarer.
    Du får besöka skräddaren, skomakaren, handskmakaren, barberaren, urmakaren med flera och lära dig om de klassiska hantverken, du får kunskap om olika material och vad som är bästa kvalité, och råd om bästa kroppsvård. Och du får en del shopping- och resetips på vägen. Nytt eller vintage? Handla på nätet?
   Bokens alla inspirerande bilder är tagna av fotograferna Dion Amor och Nicolina Knapp.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar