Markus Aujulay hör till mina favoruiter bland mängden av kockar som ger ut böcker. Hans mat är enkel och god lagad med omsorg men inte tillkrånglad. Hans kokböcker går att använda i vardagliga sammanhang. I "Markus höst- och vintermat" är det förstås säsongerna hösten och vintern som är i centrum och de har många goda och
intressanta råvaror att erbjuda. Och de traditionella mathelgerna lyser
upp i vintermörkret.
Här har Markus Aujalay samlat närmare 100 av sina
årstidsfavoriter. Enkla, lättfattliga recept som förklaras steg för steg. Här finns den perfekta
utflyktsmaten, den fiffigaste plommonsylten och den geniala
sillinläggningen som imponerar på alla. Och här finns recepten på den
riktigt goda maten till den roliga nyårsfesten.
Markus höst- och
vintermat kommer att följas upp av Markus vår- och sommarmat, där han
bjuder på sina bästa recept och tips för den överdådiga varma delen av
året. Den väntar jag på.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar