Min blogglista

tisdag 24 oktober 2017

Omgiven av idioter?

Har du någon gång försökt resonera med din partner och ingenting gick som du tänkt dig? Eller i förvirring lämnat ett möte med känslan att du inte begrep dig på de övriga i rummet? Och värst av allt: vissa verkar aldrig förstå vad du säger – hur tydlig du än är.
   Thomas Erikson är beteendevetare, coach, föreläsare, ledarskapstränare och författare. Han driver en konsultverksamhet med fokus på att förändra beteenden inom olika typer av organisationer. Nu har han skrivit boken "Omgiven av idioter, hur man förstår dem som inte går att förstå".
    Boken ger en rad uppfriskande aha-upplevelser – möjligen även en eller annan åh nej-upplevelse - och med lite flyt är det inte du som är idioten. Efter att ha läst den här boken kommer du att bättre förstå vad din omgivning egentligen vill säga dig.
    Författaren beskriver konkret och underhållande en av världens mest spridda metoder för att sortera olikheterna inom mänsklig kommunikation. Via den vetenskapliga bakgrunden, genom vardagens möten, ger den ett konkret hjälpmedel att förstå de viktigaste skillnaderna mellan olika kommunikations­stilar. Den visar på en av de vanligaste orsakerna till konflikter i vardagen och den ger läsaren svaret på frågan: vad gör jag åt det?
    Efter att ha läst boken kommer ingenting att se ut som förr. En bok att rekommendera till debattörer som inte går att förstå - bland andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar